Daliana și Răzvan Simion, neînțelegeri în cuplu! Ce spun cei doi despre gelozie: „Ne ciondănim uneori”

30 09. 2024, 12:37

Daliana și Răzvan Simion, neînțelegeri în cuplu! Ce spun cei doi despre gelozie. „Ne ciondănim uneori”.

Cei doi spun că nu prea au motive reale de ceartă însă există situații în care, uneori, se ciondănesc.

„Din fericire, nu avem motive reale de ceartă, însă există anumiți factori în viața noastră care ne fac să ne ciondănim uneori. Dacă muncim mult fără să mâncăm. Dacă suntem nedormiți sau avem presiunea anumitor proiecte, există șanse să devenim arici. Partea bună este că nu se prea întâmplă simultan, așa că ne-am dezvoltat obișnuința de a ne menaja atunci când vedem că celălalt e obosit. Să nu apeși accelerația atunci când celălalt este la capătul puterilor este o adevărată virtute.”, au spus cei doi, scrie viva.ro.

Când vine vorba despre ei însă, prezentatorul de la Neatza și soția lui spun că sunt focusați unul pe celălalt, dar nu spun că ei nu se consideră geloși, dar că le place să își dea atenție unul celuilalt.

„Gelozia poate fi un condiment valoros într-o relație atât timp cât se menține în niște parametri ai normalității. Noi avem un atașament puternic, având focus important unul pe celălalt, dar noi nu o numim gelozie, ci mai degrabă atenție, ne place să ne dăm atenție.”, au mai spus cei doi.

Cum şi-a schimabat viaţa matinalul de la Antena 1

Prezentatorul TV a dezvăluit că a trecut prin mai multe procese de-a lungul timpului, însă de departe cel mai greu a fost atunci când a încercat să spună „nu”.

”Ca să învăț să spun „nu”, nici acum nu pot pe de-a întregul, mi-a fost foarte greu. Mi-a fost foarte greu să iert și să spun „nu”. Timpul meu, viața mea. Nu mai gândesc în ce am sau nu de câștigat. Pur și simplu mă stoarce chestia asta, mă consumă, ăla ce vrea de la mine? Vrea lucrul pe care mi l-a cerut sau vrea să mă stoarcă de ce am eu mai bun, de tot juice-ul meu, pe care cu greu mi l-am acumulat.

E foarte greu să înveți să spui nu. Acum, fără să fii un om puțin educat și fără filtre și să zici toate lucrurile pe modelul „Ascultă-mă pe mine ce-ți spun. La mine, ce-i în gușă-i și-n căpușă. Eu ți-o zic pe aia dreaptă”. Ce să vezi? Nu mă interesează”, a spus Răzvan Simion, în cadrul podcastului „Gând la Gând cu Theo”.

foto: social media